Sistem za odstranjevanje snega Avalanche!

Avalanche

Sistem za odstranjevanje snega!

  ODSTRANITE SNEG S SONČNIH ELEKTRARN, RASTLINJAKOV, ZIMSKIH VRTOV, INDUSTRIJSKIH ŠOTOROV, NADSTREŠKOV IN PODOBNIH OBJEKTOV!  

    Hitro, varno in brez napora!

  Sistem Avalanche! omogoča hiter in varen način za odstranjevanje snega z vseh vrst streh. S svojo ergonomsko obliko pomaga, da boste z minimalnim naporom odstranili sneg s strehe v zelo kratkem času. Avalanche je vaša idealna rešitev, če želite s strehe odstraniti velike količine snega, ki bi se sčasoma lahko spremenila v led in povzročila škodo na vašem domu. S sistemom Avalnche, z lahkoto in varno odstranimo snega s strehe in se zraven še zabavamo!


  Avalanche! Original 750

  Avalanche! SRD-20

  Avalanche! Big Rig Rake

  Primeren je za odstranjevanje snega z vseh tipov streh z naklonom nad 15°. Sestavljen je iz patentiranega 43 cm širokega zareznega okvirja, 2 kolesc premera 7,62 cm in 5 metrov dolgega in zelo lahkega držala, ki je proizveden iz steklenih vlaken (držalo je sestavljeno iz 4 delov). Gladek in kompakten trak, prevlecen z zdrsno prevleko dolžine 3,65 metra omogoca, da sneg enostavno zdrsi s strehe. Skupna teža znaša približno 4,5 kg. Napreden sistem z zaskocniki (snap-on) omogoca hitro sestavljanje brez uporabe dodatnega orodja. Na voljo tudi dodatni elementi za podaljšanje držala.

  ODSTRANITE SNEG S TOVORNIH VOZIL, PRIKOLIC, MOBILNIH HIŠK, RAVNIH NADSTREŠKOV IN PODOBNIH OBJEKTOV!  

    Hitro, varno in brez napora!

  Sistem Avalanche! omogoča hiter in varen način za odstranjevanje snega z vseh vrst streh. S svojo ergonomsko obliko pomaga, da boste z minimalnim naporom odstranili sneg s strehe v zelo kratkem času. Avalanche je vaša idealna rešite